Namnet Lilla Tavelsjö kommer från en kompis lille son på tre år som var på besök och hade fått berättat att huset en gång kom från byn Tavelsjö, där också pojken bor. Han behövde låna vårt utedass och tyckte att "det var ett fint rum" och kallade det för just Lilla Tavelsjö. Namnet tyckte jag var passande eftersom det faktiskt är en liten del av Tavelsjö som numera finns ett par mil söder om Umeå.

tisdag 18 november 2014

Problem med tekniken



Tänk att det snart är advent. Få se om jag lyckas göra advent i tid i år, i fjol blev det inte gjort förrän andra advent. 

Nu är det ett tag sedan jag gjorde inlägg, det har varit en kombination av tekniska problem och tidsbrist. Jag bytte telefon i hopp av en förbättring, då jag tar de flesta bilder med min mobil och jag är inte överens med min nya telefon. Det har hänt en hel del i huset nu. Köket är tapetserat klart och det är påbörjat med tapetseringen i kammaren, alla innerväggar på övervåningen är uppsatta och skivbeklädda på ena sidan. Dessutom har vi påbörjat med den platsbyggda garderoben i hallen nere. Jag ska ordna bilder och lägga upp en uppdatering snart. Till dess så går det att följa på Instagram där jag har lagt upp vad som hänt sista tiden, ni hittar mig under namnet lillatavelsjo.


Kram Renée